Igazából így énekel Tóth Gabi élőben: újabb botrányos videó terjed – Addig nézd meg, amíg nem törlik

Még egy éve sincs, hogy egy videó terjedni kezdett Tóth Gabi egyik koncertjéről. Most nem Beyoncét énekel, hanem magyarul, de kommentelők megint nem győznek hüledezni.

Pár hét híján pont egy éve volt, hogy Tóth Gabi a Petőfi Zenei Díjátadón megkapta az Év legjobb női hangjáért járó elismerést. A díj kapcsán egyrészt rengeteg gratulációt kapott az énekesnő, másrészt azonban volt, aki azt a tényt emelte ki, hogy egy állami, azaz nem független fórumtól kapta meg a díjat, illetve felkerült a TikTokra egy videó, ami Tóth Gabi egy korábbi fellépésén készült. Az énekesnő itt Beyoncétól a Run the World (Girls) című számot adta elő saját interpretálásában, és hatalmas felhördülés volt azon, hogy hogyan énekelt a felvételen Tóth Gabi. Most egy hasonló botrány van újra kialakulóban, csak Tóth Gabi reakcióját most már valószínűleg tudhatjuk előre.

Újabb Tóth Gabi-koncertfelvétel szivárgott ki

Több, mint kétszázezren látták már az alábbi videót a TikTokon, és közülük csaknem háromezren érezték úgy, hogy ezt nem bírják ki anélkül, hogy a véleményüket kommentben meg ne osztanák. Valószínűleg önnek is lesz véleménye, indítsa el a videót! Van olyan kommentelő, aki az Ördögűző című filmet emlegeti, más a következőt írja:

@amadouevalilim

♬ eredeti hang – Éva Tripon

Forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*