Ettől dobsz egy hátast – Itt a teljes lista, ezek a férfiak mind-mind Tóth Gabi exei voltak

Augusztusban sokakat meglepett Tóth Gabi és Krausz Gábor közös bejelentése,

miszerint hat év után véget ért kapcsolatuk.

A nyilvánosság számára úgy tűnhetett, hogy a sztárséf, Krausz Gábor a szívét hódította meg. A hírnél

azonban mélyebben ásva, kiderült, hogy Tóth Gabi korábban már számos szerelmi kalandban részt vett.

Íme, Tóth Gabi korábbi szerelmeinek egy rövid áttekintése:

  1. Bálint Ádám: Tóth Gabi először a Megasztár tehetségkutató műsor alatt ismerte meg Bálint Ádámot, aki ugyancsak versenyző volt. Bár az első pillanattól kezdve vonzódtak egymáshoz, végül a kapcsolatuk nem mélyült el.
  2. Palcsó Tamás: Ugyancsak a Megasztárban találkozott Tóth Gabi Palcsó Tamással, a másik versenytárssal. Kapcsolatuk egy évig és két hónapig tartott, de végül úgy döntöttek, hogy barátként folytatják az életüket.
  3. Fekete Balázs: Tóth Gabi kapcsolata a zenei pályán ismertté vált Fekete Balázzsal, az Anti Fitness Club dobosával szintén viharos volt. Kapcsolatukat számos szakítás és újraegyesülés jellemezte, de végül végleg szakítottak.
  4. Nagy Roland: Tóth Gabi ezt követően Nagy Rolanddal találta meg a boldogságot, egy másik zenészrel. Kapcsolatuk azonban egy év után ért véget, amikor szakítottak. Nagy Roland ma is zenél és a Dolly Plusssz zenekar tagja.
  5. Rasztovits Dávid: A következő kapcsolata Rasztovits Dávid focistával volt. Egy évig tartottak együtt, de végül azt érezték, hogy nem tudják összeegyeztetni a két különböző életstílust.
  6. Markó Róbert: Tóth Gabi és Markó Róbert kapcsolata a Szombat esti láz című műsor miatt indult. Kapcsolatuk viszonylag rövid idő alatt véget ért, de mély nyomott hagyott Tóth Gabi szívén.
  7. Molnár Tibor (Trap Kapitány): Az X-faktor műsorában ismerte meg Tóth Gabi következő szerelmét, Molnár Tibort, aki a Tha Shudras frontembere. Kapcsolatukról sokáig azt híresztelték, hogy már eljegyezték egymást, de végül mégis szakítottak.
  8. Krausz Gábor: Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018-ban kezdték el nyilvánosan a kapcsolatukat és hamarosan összeházasodtak. Kislányuk, Hannaróza is született, de sajnos 2023 augusztusában bejelentették a válásukat.
  9. Papp Máté Bence: A válásuk után Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes tagjába, Papp Máté Bencébe, és kapcsolatuk hamarosan nyilvánosságra került. Úgy tűnik, az új kapcsolatban szikrázik a levegő.

Tóth Gabi életében több sikeres és viharos kapcsolat is volt, és jelenleg Papp Máté Bencével éli boldog

szerelmét. Az énekesnőnek mindig fontos volt a szerelem és a boldogság, és reméljük, hogy most

megtalálta az igazit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*