20 évi titok után derült ki – Ő Tóth Vera és Gabi édesanyjának fia…Nem fogsz hinni a szemednek ki ő

A Megasztárban versengő Tóth Vera és Mujahid Zoli az elmúlt 20 év során jelentős átalakuláson ment keresztül: gondolkodásuk kifinomultabbá vált, és sok csalódással kellett szembenézniük. Azonban az egymás iránti feltétel nélküli bizalmuk mindvégig megmaradt. Bár a tehetségkutató kezdetén nem kedvelték egymást, a Megasztár-házban kialakult köztük a barátság. Ettől a ponttól kezdve Zoli tudta, hogy Vera fontos lesz számára.

A tehetségkutató után mindkettőjük élete gyökeresen megváltozott, de a kapcsolatukat sosem engedték el. Azóta is, húsz éve kitartanak egymás mellett. [ ]

– A családom a saját gyermekeként szereti Zolit, és ez már akkoriban is így volt.

Édesanyám például a mai napig ‘pici fiamnak’ hívja.

Ezért sem volt kérdés, hogy az élet nem sodorhat el minket egymástól – mondta Tóth Vera a Story magazinnak.

A két jóbarát húsz éve elválaszthatatlan, és nemcsak a boldog pillanatokban, hanem komoly magánéleti kérdésekben is számíthatnak egymásra. Őszinték egymással, még akkor is, ha az épp fájdalmas a másiknak.

– Voltak baklövéseim, amikor fülig szerelmes voltam, és Zoli kendőzetlenül rámutatott, miért nem volt megfelelő a választottam – vallja be Vera.

– Volt Verának olyan párja, akit egyáltalán nem kedveltem – helyesel Zoli. – Ezért is örülök Vera mostani választottjának, mert nagyon szeretem a férjét.

forrás

Oszd meg ezt bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*