Várkonyi Andrea elmondta az igazat – Ilyen valójában a házassága Mészáros Lőrinccel

Várkonyi Andrea, a közismert műsorvezető, nyilvánosan osztotta meg részleteket Mészáros Lőrinccel kötött házasságáról, eltörölve néhány tévhitet a kapcsolatukról.

A Szomszédok egykori Jutkája elárulta, hogy bár megoszlanak a vélemények a házasságukról, fontosnak tartja tisztázni néhány részletet.

Az érintett műsorvezető elmondta, hogy először munkaügyi kapcsolatban találkoztak, és a szimpátia csak a válásuk után mélyült el. Andrea hangsúlyozta, hogy a felesége kezdeményezte a válást, miután 36 évnyi házasság után a műsorvezető még csak ismerte Mészáros Lőrinccel. Ezért az állítása szerint nem a kapcsolat miatt szakítottak el, és a feleségének már elindult a válása, mielőtt a kétük közötti kapcsolat mélyült volna.

A műsorvezető kijelentette: “Aztán azzal, hogy ő elvált, ez a szimpátia tovább tudott mélyülni, majd megérkeztünk egymás életébe.” Andrea szerint mindketten elkerülték volna, hogy egy nem tiszta helyzetben kezdjenek új kapcsolatot. A kapcsolatuk így természetesen alakult, és mélyült az idő előrehaladtával.A műsorvezető reagált azokra a véleményekre is, miszerint csupán a pénzért kötött házasságot Mészáros Lőrinccel. Andrea hangsúlyozta, hogy bár anyagilag javult a helyzete, már korábban is jó életszínvonalon élt.

Kiemelte, hogy mindig voltak tévés munkái, reklámszerződései, és pszichológusként is dolgozott. Azt állítja, hogy ugyanazt az életszínvonalat teremtette meg magának, amikor külön vált a lánya édesapjával.

Végül Andrea rámutatott a kapcsolat pozitívumaira, kifejezve, hogy fantasztikus házasságban él Mészáros Lőrinccel. Azt mondja, hogy egy új dimenzióba került egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, és hangsúlyozta, hogy tiszteletteljesen bánnak egymással.A műsorvezető elmondta, hogy mindent meg tudnak beszélni, összekapaszkodnak minden körülmények között, és tiszteletteljes viszonyban élnek egymással.

Az interjúban Andrea továbbá beszélt arról, hogy családja hogyan fogadta el Mészáros Lőrincet, és hogy a lánya, Nóri, milyen jól viszonyul az új apjához. Azt állítja, hogy a család hamar rájött, hogy Mészáros Lőrinc valódi értékeket képvisel, és a kamasz lányával is remekül kijön.

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*