Új társat talált Michael Schumacher felesége? Meglepő, dolgok derültek ki Corinnáról

Már tíz esztendeje, hogy 2013 decemberének végén Michael Schumacher súlyos fejsérülést szenvedett egy síbalesetben.

Családja azóta is a világtól elzárva őrzi a minden jel szerint magatehetetlen Michael Schumachert, és pontos állapotáról szinte semmilyen információt nem engednek kiszivárogni.

Tudatában vagyunk, hogy ezt sok ember nehezen érti meg, de mi csak Michael érdekét nézzük, amikor óvjuk a nyilvánosságtól, a kíváncsi tekintetektől. Régen ő védelmezett minket, most mi védjük őt– mondja a család. Otthonában az elmúlt tíz évben kizárólag a legközelebbi barátok és családtagok látogathatták meg. Corinnát profi szakszemélyzet segíti férje ápolásában.

A házaspár egy ideje már nem a svájci Glandban található álomházban él. Az asszony két éve eladta a birtokot, és Mallorcán rendezte be új otthonukat. Lehet, hogy pénzre volt szüksége, hiszen a volt versenyző gondozása sokba kerül, állítólag évi hárommillió eurót is elköltenek különleges gyógykezelésekre.

Nemrég Schumacher első csapatfőnöke, Eddie Jordan így fogalmazott: Corinna gyakorlatilag rabként él. Teljesen visszavonult, hogy a férjét ápolja, és lassan tíz éve nem volt szórakozni, nem jár társaságba.

Mások szerint az asszony nem zárkózott el a külvilágtól, rendszeresen felbukkan például szintén autóversenyzővé vált fia futamain. De az tény, hogy ideje túlnyomó részét a férjéről való gondoskodásnak szenteli. Sokakban felmerül a kérdés: most már örökké társ nélkül kell élnie?

Német lapok korábban megszellőztették, hogy Corinna közel kerülhetett egyik fontos munkatársához, Eric Obrechthez. Az asszony a lovassport szerelmese, és férfi volt a CS Ranch nevű lovas birtokának a menedzsere, de a magánéleté­ben is sokat segített neki. Az ismerősök azonban azt állítják, hogy csak szakmai kapcsolat és barátság van köztük.

story.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*