Tóth Vera búcsúja Tompos Kátyától mindenkit megríkatott. Megszakad a szív.

Hosszan tartó, türelmesen viselt betegség után Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima-díjas színész-énekesnő ma hajnalban családja körében elhunyt. A gyászhírt az egész ország megrendülve fogadta; a néhai művésznő egykori kollégái sorra róják le kegyeletüket közösségi oldalaikon.

Tóth Vera a Színházak Éjszakája hivatalos videóklipjével és megrendítő sorokkal búcsúzott szeretett kolléganőjétől az Instagramon közzétett bejegyzésében:

„Mindig is azt éreztem, hogy ő olyan ember, akinek szeretnék a közelében lenni, szeretnék vele valami szépet alkotni és nagyon drukkoltam neki, hogy jobban legyen, sőt egyáltalán, meg se fordult bennem a gondolat, hogy ez az egész majd a végtelen, és örökkétartó halálba torkollik. Kátya! Te Szép lány, te angyalka voltál, s lettél. Szeretnék veled még énekelni, úgyhogy majd ha nekem is eljön az időm, keresni foglak.

Addig is evezek a magányos csónakban, az élet vizén és igyekszem nélküled, a tehetséged, a melengető szép személyiséged nélkül élni tovább. Itt nem lesz könnyű ez, de neked könnyed, finom átjutásért imádkozom a fényeken túlra, az örökre szépekhez… Keresd meg a Julikát is, kezdjétek el alapítani a zenekart, nemsokára jövök…”

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*