Sírva számolgatta a pénzét a Tesco étteremben ez az idős bácsi ma délelőtt. Aztán odalépett hozzá egy kétes kinézetű roma ember, és ezt művelte vele! Az asztal körül mindenkit levert a víz

Ma olyan dolgoknak voltam szemtanúja, amit ha valaki más mesél, talán el sem hiszek.. Egy idős bácsi számolgatta a pénzét a tescó étteremben, és potyogtak a könnyei. Nem lehetett elég pénz nála, és biztosan éhes volt. Nem volt hangos, csak törölgette a szemeit. A zsebkendő még az  asztalon volt, amikor egy munkásruhában lévő roma fiatalember odalépett az úrhoz, és azt mondta neki: „Bátyám, éhes-e?

Mert, ha elfogadja, én szívesen meghívom egy menüre az étteremben.. ” A bácsika szinte el sem hitte, amit hall, még jobban elkezdett könnyezni, megölelte a fiatal srácot, és elmentek az étteremig, és egy főzelék menüt evett, 2 fasírttal. Le a kalappal, és minden tiszeteletem a srácé, aki az előítéletesek ellenére is jó ember maradt, dolgos fiatal férfi, és tiszteli az időseket! Osztani ér.. Lássák csak minél többen, hogy bizony ilyen is van..

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*