Sírva jelentette be a hírt !Súlyos beteg Gáspár Győző – videó

Gáspár Győző a közösségi médián keresztül osztotta meg egészségügyi állapotának friss híreit, amely az elmúlt időszakban romlott. Győző hosszú ideje küzd a súlyfelesleggel, amit korábban többször sikerült is leadnia. Azonban a jojó-effektus nála is érvényesült, és az elvesztett kilók újra megjelentek. Beismerése szerint azért is döntött a műtét mellett, mert a jelentős fogyás után bőre látványosan megereszkedett. [ ]

„Négy plasztikai műtétem volt, annyi bőrfelesleg maradt rajtam a fogyás után, hogy a hasamról, a hátamról el kellett távolítani” – vallotta be korábban.

Most azonban a mérleg 117 kilót mutat, ami sokkolta a TV2 sztárját, ezért elhatározta, hogy ismét életmódváltásba kezd. 

„Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom” – írta Instagram-oldalán.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*