Rendkívüli: Nagyon fontos ember volt az Árpád hídi halálos baleset egyik vétlen áldozata

Végzetes Baleset az Árpád Hídon: Három Halott, Köztük a Schadl–Völner-ügy Kulcstanúja


Árpád híd, Budapest – Szerdáról csütörtökre virradó éjjel súlyos baleset történt az Árpád hídon, amely három ember életét követelte. A tragédiát egy drog hatása alatt álló férfi okozta, aki ellopott egy taxit, majd nagy sebességgel több autóba is belehajtott.

Az Áldozatok: Az ütközésben B. Ervin, a Schadl–Völner-ügy egyik kulcstanúja, és élettársa vesztette életét. B. Ervin a baleset idején egy szürke Suzuki sofőrje volt, mellette 32 éves élettársa ült. A balesetben mindketten meghaltak.

A Schadl–Völner-ügy Kapcsolata: B. Ervin fontos tanú volt a Schadl–Völner-ügyben, melyben áprilisban tett tanúvallomást. Elmondása szerint a végrehajtó-maffia vezetője egyszer arra biztatta, hogy pályázzon végrehajtói pozícióért. Az eset körülményeit a hvg.hu több forrása is megerősítette.

Az Ámokfutó: A balesetet okozó férfi egy ellopott taxival hajtott át a városon, nagy sebességgel több autóba is beleütközve. A rendőrség az eset kivizsgálását megkezdte, a férfit letartóztatták.


Reakciók és Intézkedések: Az eset ismét felhívta a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, valamint a sebességmérő kamerák aktiválásának szükségességére a közlekedési balesetek megelőzése érdekében.

Ez a tragédia ismét rávilágított a közlekedési szabályok szigorú betartásának és a közbiztonság növelésének fontosságára Budapest egyik legforgalmasabb hídján.

Forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*