RENDKÍVÜLI: Hivatalos hírek érkeztek Varga Barnabás állapotáról miután eszméletét vesztette a pályán!

Varga Barnabás súlyos balesetet szenvedett a skótok elleni mérkőzésen, és most hivatalos információkat kaptunk róla.

Stuttgart, 2024. június 23.
Varga Barnabás (b), Willi Orbán (j) és a skót Scott McKenna a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia – Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án.
MTI/Illyés Tibor

Fotó: Varga Barnabás (b), Willi Orbán (j) és a skót Scott McKenna a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia – Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Illyés Tibor

A magyar válogatott hatalmasat játszott a skótok ellen a végjátékban, és megérdemelten nyert. Ezzel él a remény, és a következő napokban kiderül, továbbjut-e a csapat, és ha igen, ki lesz az ellenfél. Varga Barnabás viszont félelmetes sérülést szenvedett, hamar eltakarták, hogy ne készüljenek róla felvételek.

„Az első és legfontosabb, hogy Barni tudomásunk szerint jobban van, és reméljük, így is marad, és köztünk marad, segíteni tud a csapatnak” Sallai hozzátette, fantasztikus a csapat, akik tudják, hogyan kell küzdeni. „Erről híres a mi csapatunk, soha nem adjuk fel, és ennek ma meglett az eredménye.” – mondta az M4 Sportnak. Soron kívü

Az MLSZ megerősítette, Varga állapota stabil, már az egyik stuttgarti kórházban kezelik. Később újabb információkat közölhetnek róla, de az a legfontosabb, hogy magánál van, és stabil az állapota.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*