Örökbe fogadta a fiút, akit senki más nem akart- 20 évvel később döbbenetes dolog derült ki

Az örökbefogadásnak több oka is lehet, de a legtöbb esetben a döntés amiatt születik meg, hogy egy nő sokadszori próbálkozás után sem tud megtermékenyülni, sem természetes, sem mesterséges úton.

Vannak, akik etikai megfontolásból döntenek mellette, mert szeretnének segíteni egy hátrányos helyzetű gyermeken. Bárhogy is legyen, a lényeg mindig ugyanaz, a vágy, hogy egy gyermeknek feltétel nélküli szeretetet nyújtsanak a család menedékében.

Az örökbefogadás nehézségei

Ingeborg McIntosh-nak szintén sok buktatón kellett átküzdenie magát azért, hogy fiát, Jordant örökbefogadhassa, de a nő kitartó volt.

Jordan még csak újszülött volt, amikor Inge először látta őt. Az elkövetkező 4 évben töretlenül próbálta meggyőzni a gyermek biológiai anyját, hogy engedje örökbefogadni. A nő rendre elutasította a kérését, mivel azt akarta, hogy a gyermek fekete családba kerüljön.

A fiú, akit senki nem akart

A sors azonban másként döntött és Inge oldalára állt. A fekete közösségből senki nem érdeklődött a kicsi fiú iránt, így Inge örökbefogadhatta őt 4 megpróbáltatásokkal teli év után. A boldogsága leírhatatlan volt, amikor végre hazavihette gyermekét.https://www.tudasfaja.com/orokbefogadta-a-fiut20-evvel-kesobb/
Jordan-t onnantól kezdve Inge nevelte fel minden szeretetével. Bár a biológiai anya sokáig ellenezte, kénytelen volt belemenni, hogy a fiút Inge családja nevelje fel.

“A fontos, hogy végül a család tagja lett, bárhogyan is történt.” – mondta Inge.


Az anya és gyermeke kapcsolata azonban drámai fordulatot vett 20 év után.


Inge szívszorító híreket kapott a kórházból, miszerint súlyos vesebetegséggel küzd és transzplantációra van szüksége.

Jordan értesülve édesanyja állapotáról, nem tudott ölbe tett kézzel ülni és nézni, ahogyan anyja szenved. Úgy döntött, hogy cselekszik, anélkül, hogy erről értesítette volna őt. Megvizsgáltatta magát, hogy kiderítse, alkalmas lehet-e donornak. Csodával határos módon az eredmény pozitív lett!
https://www.tudasfaja.com/orokbefogadta-a-fiut20-evvel-kesobb/
“Úgy gondolom, ez a kötelességem.” – mondta Jordan. “Remélem, a későbbiekben még többet tudok majd tenni érte, ahogy idősebb leszek, de most ez a legkevesebb.”Inge visszautasította a fiú ajánlatát, de ő ragaszkodott hozzá és teljesen eltökélt volt.

Amikor Jordan az édesanyjáról beszél, a szeretet és odaadás hatja át a szavait, alig tudja visszatartani a könnyeit.

“Minden vágyam, hogy viszonozzam neki mindazt, amit gyerekkorom óta tett értem és bebizonyíthassam neki, hogy mennyire szeretem.”

tudasfaja.com

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*