Nem hallgat tovább Zámbó Jimmy fia, Adrián- Évtizedes titokról rántotta le a leplet

Zámbó Jimmy, a magyar könnyűzene ikonikus alakja, mind életével, mind tragikus halálával mély nyomot hagyott az ország szívében.

Az RTL által készített dokumentumfilm ismét az énekes életének és halálának rejtélyes körülményeit hozta a középpontba, keltve az érdeklődést és az emlékezést.

Zámbó Jimmy élete 2001 januárjában tragikusan ért véget, amikor saját fegyverével véletlenségből önmagát lőtte agyon. Az eset hatalmas érdeklődést váltott ki, azonban az énekes legkisebb fia, Adrián most cáfolja azt a pletykát, hogy az ügy iratait 25 évre titkosították volna.

Adrián Zámbó, aki nemrég vendég volt Lakatos Levente YouTube-on elérhető podcastjében, kijelentette, hogy nincs semmiféle titkosítás az ügy körül. Az esetet kétszer hivatalosan vizsgálták meg, mind az énekes halála után, mind pedig öt évvel később.

Külső bejelentés érkezett a rendőrségre, de az eredeti vizsgálati eredményeket nem változtatták meg. Az ügyet a rendőrség az eredeti felállás szerint zárta le.Adrián hangsúlyozta, hogy semmi sem titkosítva, de az iratokhoz csak a szűk család tagjai férhetnek hozzá. Az énekes fia elutasítja a titkosítási pletykákat, és hangsúlyozza, hogy semmit sem takarnak el, és bárki megpróbálhat hozzáférni az iratokhoz, azok nem lesznek elérhetők.

Ez az állítás egyben megcáfolja azt a pletykát, hogy az énekes halála körül valami titokzatos dolog történt volna, és az iratok szándékosan lennének elrejtve a nyilvánosság elől. Zámbó Jimmy emléke tovább él a rajongók szívében, és az élet és halál körüli pletykák ellenére a család állítása szerint nincs semmi eltakart valóság.

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*