Nagy bajban Szikora Robi! Szörnyű hírt tett közzé!

Egy esemény bekövetkezése nagyon lesújtotta a híres énekest:
„Van, aki épít és van, aki rombol. Van, aki gyűjt és van, aki ellopja. Van, aki lezárja és akad, aki feltöri. Mindenki másként csinálja.” -írja facebook oldalán Szikora Róbert.

Az elmúlt időszakban több alkalommal felmerült olyan eset a hazai média felületein, hogy egyes emberek közösségi média fiókjait feltörték és információkat loptak el. Szikora Róbert is áldozattá vált a napokban, mivel a több mint 20,000 követővel rendelkező Szikora Róbert és az R-Go Facebook rajongói oldalát hackertámadás érte. Erről természetesen az énekes is kifejtette a véleményét.
„Van, aki épít és van, aki rombol. Van, aki gyűjt és van, aki ellopja. Van, aki lezárja és akad, aki feltöri. Mindenki másként csinálja. A mi Facebook oldalunkat feltörték és ellopták! Lelkük rajta… Mi újjáépítjük! Isten épít, a sátán szétszór, rombol. Építsük együtt az oldalunkat, hogy együtt maradjon a Csikidam-tábor!!! Ez politikamentes dolog, ez a mi tiszta ügyünk! R-GO = Gyerünk Robi, gyerünk rajongók, szimpatizánsok, mieink! Erősek vagyunk és ravaszok. Soha többé nem engedjük, hogy betörjenek a mi otthonunkba! Mutassátok meg, hogy mi is az a Csikidam virtus!
42 éve vagyunk, és örökké leszünk!
Robi”

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*