Nagy a baj? Csúnyán megsérült a várandós Kulcsár Edina

A magyar rapperek egyik legismertebb alakja, G.w.M, és a modell, Kulcsár Edina szerelméből születő újabb trónörökös érkezését sokan várják izgatottan. Az álompár kapcsolata azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Rajongók és kritikusok egyaránt élesen véleményt nyilvánítanak döntéseikről és életvitelükről.

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata gyakran kerül a közvélemény kereszttüzébe. Rajongóik imádják őket és példaértékűnek tartják a házasságukat, ám sokan kritizálják döntéseiket. Az egyik legvitatottabb lépésük a fizetős csatornájuk indítása volt, ahol családi életüket mutatják be. Sokak szerint nem egészséges a gyerekek számára, hogy kamerák előtt nőnek fel.

G.w.M büszkén osztotta meg a hírt, hogy fia születik. Korábban már beszámoltunk arról, hogy mennyire örül a leendő gyermekének. Nemrégiben azonban egy újabb megjegyzésével sikerült felháborítania a közvéleményt. A Bors idézte G.w.M-et, amint a rapper azzal dicsekedett, hogy az ultrahangos felvételek szerint a fiának nagy pénisze van.

Ez egy maffiavezér! Nézd azt a pacekot, ugyanolyan, mint az enyém! Hatalmas a f****, megijedt az orvos! Kérdezem tőle, hogy ez ugye nagy? Mondja: hát, ez nem kicsi. Mondtam is neki, tudja, mi munka volt ebben, doki?! Á, nagyon örülök, feldobódott a napom, meg az egész életem!” – viccelődött a rapper, miközben büszkén mutogatta a felvételeket.

A rajongók egyre inkább aggódnak Kulcsár Edina egészségéért. A kismama már a harmadik trimeszterben jár, de még mindig rengeteget dolgozik. Háztartást vezet, három gyermeket nevel, influencerként tevékenykedik, és rendszeresen részt vesz rendezvényeken. Sokan úgy vélik, hogy túlhajszolja magát, ami hosszú távon káros lehet az egészségére.

Edina legutóbb az Instagram sztorijaiban számolt be arról, hogy a gyerekek ruháit kézzel kell mosnia, mert annyira összekoszolódnak, hogy a gépi mosás nem elegendő. Az erőteljes sikálás következtében csúnyán megsérült a keze, amit a követőknek is megmutatott: a keze rendkívül piros és fájdalmas volt.

A rajongók aggodalma érthető, hiszen a várandós nőknek kiemelten figyelniük kellene az egészségükre és a pihenésre. Reméljük, Edina mihamarabb felépül, és a jövőben jobban ügyel saját jólétére.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*