Most érkezett a váratlan hír! MEGHALT! Felesége talált rá holtan a sztárséfre

Felesége talált rá egy utcai padon a 42 éves sztárséfre – írja meg a Ripost. Azonnal mentőket hívtak, akik percek alatt a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni. A pad alatt egy viszkis üveget találtak a helyszínre érkező rendőrök.

Marcin Blok az egyik manchesteri étterem legjobb séfje volt, a körülmények még nem tisztázottak, de számos vizsgálat indult.

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Horváth Charlie-val készült megrendítő videónkat, köszönjük: Csak három hónapja tartózkodott Angliában, Lengyelországból költözött oda. Magas vérnyomásra szedett gyógyszert, felesége, Lioboy Karborska szintén szakács. Férjéről úgy nyilatkozott, hogy „alkalmi ivó” volt. A toxikológus viszont halálos alkoholszintet mutatott ki a férfi szervezetében.

Egy pillanatig sem gondolom, hogy ez szándékos cselekedet volt. Az elhunyt keményen dolgozó séf volt. Hosszú távú jövője az volt, hogy elegendő mennyiségű pénzt keressen az országban. Szerette a munkáját és a hivatásának tekintette, felesége segítségével és támogatásával, aki szintén ugyanabban az iparágban dolgozott
– írta meg a Mirror aki a halottkémet idézte.

Forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*