Molnár Áron megmutatta ritkán látott, 10 évvel idősebb feleségét! Ilyen gyönyörű nőt még nem láttál! – MUTATJUK A FOTÓT!

Molnár Áron szinte minden tüntetésen és felvonuláson részt vesz, illetve a követőit is erre biztatja, hiszen fontosnak tartja, hogy a következő generáció is foglalkozzon olyan társadalmi problémákkal, mint a klímaváltozás, a kultúra függetlensége, az oktatás és egyéb közéleti ügyek.

Ezúttal viszont kivételesen a szerelmi életéről osztott meg egy posztot, amiben a ritkán látott feleségét is megmutatta. Molnár Áron nem sokat beszél a magánéletéről, de a társadalmi ügyekről már annál többet.

Színészként, de főként aktivistaként tevékenykedik az utóbbi időben, mivel fontosnak tartja, hogy egy nyitottabb és szabadabb országban élhessenek az emberek. Rendszeresen buzdítja a követőit is arra, hogy vegyenek részt különféle megmozdulásokon.

Nehezményezi, hogy olyan dolgok mellett kell tüntetni, ami amúgy evidens lenne, mint a tanárok normális bérezése.

Ezúttal viszont kivételt tett, és megmutatta, ki rabolta el a szívét jónéhány ével ezelőtt.

Az Instagram-oldalán osztott meg közös fotót a nála 10 évvel idősebb, ritkán látott feleségével, Duda Évával.

A kedvese is a művészi pályán dolgozik, híres táncművész, koreográfus, rendező, valamint a Duda Éva Társulat alapítója és művészeti vezetője. Közösen találták ki a pártpolitikától függetlenül működő, noÁr névvel rendelkező mozgalmat is, amelynek az alapítója a színművész. Íme a meghitt fotó kedvesével

– De előtte a egy fotó a Joy-gáláról. Aranyosak. Nem? És szerintem senki sem mondja meg, hogy ki az idősebb.

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*