Mindenki, aki bántja Magyar Pétert a hétvégi balhéja miatt, most jól figyeljen

Mindenki, aki bántja Magyar Pétert a hétvégi balhéja miatt, most jól figyeljen

Varga Zoltán írása:

„Hallod-e te Magyar Péter!

Gátlástalan egy szemfényvesztő vagy! Sokkal nagyobb, mint tartótiszted Habony, akinek minden gondolatát jól megtanultad, kinek karaktergyilkos, stigmatizáló, megalázóan aljas mondatait bárhol, bármikor felmondod megingás nélkül!
[ ]

Nagyobb, mint példaképed, hősöd, mentorod és kenyéradó gazdád, a Kedves Vezető! Nagyobb, mert ők legalább önazonosak maradtak.

Hallod! Ők legalább nem rángatták magukra a demokrata ellenzéki álcáját, azokét, akiket az elmúlt évtizedekben üldözött, megalázott, pellengérre állított az a nyálzó hiénafalka, melynek te is vastagon a tagja voltál.

Szemforgatva a szeretetről, hitről, hazáról papolsz, miközben a karaktergyilkos gyűlölet ciáncseppjei fröcsögnek a szádból.

Pont, mint bárki másnak a haverjaid közül. Ugyanúgy. Ugyanaz a stílus-szöveg-üzenet-gesztus-hanghordozás.

Letagadhatatlanul egy vagy az Orbán-klán tagjai közül. Most is.

És mielőtt megérkeznének a szabadcsapataid, a véleményterror MP-különítmény vérre éhes verőlegényei, elmondom, hogy NEM FÉLEK!

Mert ebben az egyben igazad van, egyet is értek veled, még akkor is, ha még ezt a mondatot: NE FÉLJETEK, ezt is loptad.

NEM FÉLEK! Se tőled, se tőletek!

Soha nem is féltem. Akkor sem, mikor Debrecenben az egyetlen “nagypofájú” ellenzékiként, baloldali politikusként, pont két évtizede az utcán a hasonlóképp feltüzelt, vérbeforgó szemű Orbán-hívek leköptek.

Nem féltem, még akkor sem, mikor az az aljas, megtorló hatalom – melynek persze a része, kiszolgálója, és kedvezményezettje…Sőt hű katonája, libamájat zabáló elitje voltál – kéthavonta büntette a picinyke kis szervizemet, csupán azért, mert az voltam, aki most is vagyok. Valaki, aki ki mer állni a véleményterror keretlegényei, a hatalom ellen!”

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*