Minden kiderült Berki Krisztiánról. A szakember nem hallgat tovább a részletekről

Tisztán látszik már, mi fog történni.

Lénárt Évi parapszichológus már többször is hírt adott Berki Krisztiánról, de most egy nem várt fejleményről számol be a celeb reinkarnációjával kapcsolatban:

– Krisztián mindenképpen Magyarországra szeretne leszületni, nem máshova. A reinkarnációt követően ismét híres személyiség lesz, médiában fog szerepelni, lehetséges, hogy énekesként tér majd vissza. Egész gyerekkorától kezdve, nagyon fiatalon énekelni fog, a világ pedig hamar felfedezi majd a tehetségét.

Ő lesz az új Michael Jackson, legalábbis ezt a stílust fogja képviselni.

Korábbi életében nem volt jó énekhangja, így ha leszületik a földre, énekesként fog visszatérni, annyi biztos, hogy fiúként” – mondta el a jósnő a Ripostnak.

Lénárt Évi különben hetente többször is kommunikál a sztárral:

– Van, amikor testet ölt, de olyan is van, hogy csak a hangját hallom. Amikor testet ölt, akkor mindig fehér nadrág és fehér ing van rajta. Azt mondta, sok médiummal próbálta felvenni a kapcsolatot előttem, de egyikőjük sem érzékelte őt úgy, mint én. Sokszor falakba ütközött, de most örül, hogy rám talált, mert így át tudja adni az üzeneteit. Nagyon sok szellemidézést csinálok, de Krisztián rendkívüli. Ő barátságot kötött velem, azt mondta, mindig támogatni fog engem odaátról, mivel tehetségesnek tart. Rengeteg önbizalmat ad nekem – mondta el.

Berki Krisztiánról Kiss Kató is mesélt nekünk korábban:

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*