Megüzente Azahriah: ezt mindenkinek el kell olvasnia

Fontos kijelentést tett, nem hallgatott tovább.

Ádám Martin, a magyar labdarúgó-válogatott csatára nemrég vikinges külseje miatt került a mémek célkeresztjébe. A focista mellett Marco Rossi szövetségi kapitány és Azahriah is kiállt, hangsúlyozva, hogy az online sértegetés elfogadhatatlan. Ádám Martin mégis azt mondta, a mémek nem zavarják őt, sőt, ő is jókat nevet rajtuk.

Ádám Martin, a magyar labdarúgó-válogatott csatára vikinges külseje – a termete, tetoválásai és vörös szakálla – miatt került a mémek célkeresztjébe, miután az egyik legnagyobb focis mémoldal, a Footy Humour kiszúrta őt. A focista mellett először Marco Rossi szövetségi kapitány állt ki, aki szerint elfogadhatatlan és tiszteletlen, amikor az online térben sértegetik a játékosokat.

Rossi szerint nagyon kellemetlen, ami Ádám Martinnal történt, ugyanakkor úgy véli, ez csak annak köszönhető, hogy „sok idióta ül a billentyűzet mögött”.

A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követő keddi sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány azt is hozzátette:

— Az ő testfelépítése olyan, amilyen. Reméljük, gólt fog lőni az Eb-n, az nagy megelégedettséggel töltene el. Őt nem hiszem, hogy megérintette volna, mert kivételes srác. Örülünk, hogy itt van velünk.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*