Megtörtént, amire senki nem gondolt! Egy év után is együtt vannak, igazi szerelmespár lettek a Házasság első látásra szereplői

Amikor elindult a Házasság első látásra című műsor a TV2-n, több kapcsolat magától értetődően jónak tűnt, jól működött a dinamika, a párok láthatóan kapcsolódtak egymáshoz.

Itt most nem Hilda és Laci kapcsolatára gondolunk, mert az a frigy kezdetben úgy tűnt, teljes mellélövés…

Hiányzott az a bizonyos szikra, ami szép lassan megérkezett, és láng lett belőle. Közel egy évvel ezelőtt álltak az anyakönyvvezető elé, s Hilda ma már szép emlékként gondol a házasságkötésükre.

„Laci most sokkal jobban néz ki. Látszik, hogy nagyon jó hatással vagyok rá, és mellettem teljesen ki van simulva, meg van fiatalodva!

Nagyon szépek voltunk, nekem nagyon tetszünk. Eddig is így volt, de most még inkább. Én azt mondtam az esküvői beszédünkben, hogy remélem, hogy szép történetet fogunk megírni. És szerintem ez sikerült” – idézi a Bors a kapcsolatukról mesélő Hildát.

Laci is nagyon lelkes. „Nagyon örülök, hogy kitartottam emellett a kapcsolat mellett, és hogy ennyire nyitottan álltam mindenhez. Arra az eredményre, amit mi elértünk, nagyon büszke vagyok” – mondja a szerelmes férj.

Forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*