Megtörte a csendet Mikes Anna! Reagált a Krausz Gáborral való szakítás hírére

Íme, itt az igazság!

Mikes Anna és Krausz Gábor az utóbbi időben szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől, ami miatt sokan aggódni kezdtek. Az időzítés is figyelemre méltó, hiszen nemrég tértek vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, amely köztudottan az egyik legnehezebb vetélkedő.

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Kucsera Gáborral és Csutival készült megható videónkat, köszönjük:

Már az indulás előtt sokan aggódtak a friss kapcsolatban lévő pár miatt, de ők biztosították a közönséget, hogy kapcsolatuk erős, és inkább nászútként tekintenek az előttük álló időszakra. Gábor kifejezetten kérte, hogy ne terjesszenek róluk pletykákat, mert ezek az állítólagos „barátok” valójában nem is ismerik őket, és minden, amit eddig mondtak, hazugság.

Hazatérésük után mindketten izgalmasnak és kalandosnak nevezték a versenyt, de egyetértettek abban, hogy nem vágnának bele újra. Az interjút külön-külön adták, és azóta sem láthattuk őket közös képeken vagy videókon. Gábor régen posztolt, és nem reagált Anna vidám tartalmaira sem.

Bár az életet nem a közösségi médiában kell élni, a páros most kivételt tett, és egy újabb felvétellel jelentkezett. Mindketten szinte egy időben posztoltak egy videót, ahol Anna táncol a színpadon, mellette pedig a kis Hannaróza táncol (24 óráig elérhető Instagram történetben). A videónak ezt a címet adták: „Hannika tanárba”.

Sokan örültek volna, ha a pár egy érzelmes közös poszttal mutatta volna meg, mit éreznek egymás iránt, de egyelőre úgy tűnik, kerülik a nyilvánosságot.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*