Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot

Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot

Az elmúlt hónapokban Katalin hercegné teljes mértékben a gyógyulására és rákkezelése befejezésére összpontosított, emiatt minden nyilvános szereplését lemondta. Az utóbbi hetekben azonban biztató hírek érkeztek róla, például, hogy már részt vett egy rövid családi sétán a hegyekben. Emiatt rajongói reménykedtek, hogy személyesen is jelen lesz a Trooping the Color nevű katonai parádén, de végül ezt is le kellett mondania. Ez az ünnepség már 260 éve az uralkodó születésnapját ünnepli látványos felvonulásokkal és tisztelgéssel.

[ ]

Katalin hercegné személyes üzenetet küldött a rendezvényen részt vevő katonáknak, akik lelkesen készültek arra, hogy a királyi család előtt mutathassák be díszőrségüket. Katalin hercegné az „Ír gárda” tiszteletbeli ezredese, és a katonák büszkék, amikor tiszteleghetnek előtte. A hercegné kifejezte büszkeségét és megtiszteltetését, hogy a csapat tiszteletbeli ezredese lehet.

„Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen a tiszteletadáson és az ezredei seregszemlén. Kérem, továbbítsák elnézésemet az egész ezrednek, és remélem, hogy hamarosan újra személyesen képviselhetem Önöket” – üzent a gárdának Katalin hercegné.

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen a tiszteletadáson és az ezredei seregszemlén. Kérem továbbítsátok elnézésemet az egész ezrednek, és remélem, hogy hamarosan újra személyesen képviselhetem Önöket

– üzente a gárdának Katalin.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*