Megindító: Így néz most ki Bud Spencer sírja. Nem fogod elhinni mi van a tetején

Prod DB © Rialto Film / DRPETIT PAPA BASTON (BOTTE DI NATALE) de Terence Hill 1994 USA / ALL / ITAavec Bud Spencermanger, gros porc, faim, haricots | Bud Spencer

Bud Spencer római sírja valóságos zarándok hely lett a magyarok számára, akik a mai napig tömegesen látogatják azt. Ez nem is csoda, hiszen a legendás pofonosztó, nagyon népszerű volt hazánkban.

2016-ban hunyt el, sírja megindító látványt nyújt a Verano temetőben. Egy magyar zászló is díszeleg rajta jelezvén a rengeteg magyar látogatót, és hazánk szeretetét.

A sok magyar látogatóra utal a Ripost írása is, amiben megmutatják, hogy milyen nehéz volt megtalálni a sírhelyet:

„Ön is Budapestről jött? Nem meglepő, nagyon sok a magyar itt Bud Spencer halála óta. Az év minden szakaszában jönnek, általában párban vagy csoportosan.

És folyton eltévednek! Még akkor is, ha van náluk térkép. Szinte mindig én kísérem őket a síremlékhez” – mesélte mosolyogva Giuseppe, aki hosszú évek óta gondozza a veránói sírkertet.

„Ez a zászló is jelzi a magyarok szeretetét, amiért nagyon hálásak vagyunk. Olyanok is voltak, akik babkonzerveket hoztak a sírhoz, mivel Bud a filmekben csak úgy falta a hagymás babot. De nézze, nemcsak bab van itt, hanem csipsz, fotók és rengeteg virág” – folytatta.

Forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*