Le sem tagadhatnák híres apjukat: Elképesztően gyönyörű Bud Spencer két felnőtt lánya, de ez még nem minden! (fotók)

Nem tagadhatják le híres apjukat: Lenyűgözően szép Bud Spencer két felnőtt lánya, de van még több is a történetben! (fotók)

Bud Spencer, aki a spagetti western filmek legendás alakja Terence Hill oldalán, máig óriási népszerűségnek örvend Magyarországon. A műfaj ikonikus figurái lettek, és rajongóik száma generációkon átível. Spencer halála nagy veszteség volt, hiszen ő volt az egyik legkedveltebb színész ebben a kategóriában.

Bár a filmes karrierje kiemelkedő volt, a család számára is nagyon fontos volt Bud Spencer. Feleségül vette élete szerelmét, Maria Amatót, akivel három gyermekük született: egy fiú, Giuseppe, valamint két lány, Cristiana és Diamante. A híres színész gyermekei egyértelműen örököltek apjuk karizmáját.

Giuseppe a forgatókönyvírás területén találta meg hivatását, míg Cristiana festőként és szobrászként vált ismertté. Diamante először a színészet felé kacsintgatott, de végül a lakberendezés világában találta meg helyét, ahol szintén sikeres karriert épített. Bud Spencer lányai nem csupán tehetségesek, hanem rendkívül szépek is, és magabiztosságukkal magukra vonzzák a figyelmet.

Mutatjuk Bud Spencer gyerekeit sorban:

[ ]

Bud Spencer lányai gyönyörűek

Idősebb lánya, Cristiana még egy könyvet is írt édesapjáról Apám, Piedone címmel, ami hazánkban 2019-ben került a boltok polcaira, abban leírta, hogy mennyire családcentrikus volt az édesapja.- Bár a papa nem volt nagyon jelen a család mindennapjaiban, mert gyakran elutazott a munkája miatt, amikor otthon volt, minden idejét a gyermekeinek szentelte, és megajándékozott bennünket végtelen fantáziájával és túlcsorduló kedvességével – írta Cristiana a gyermekkorukról.A lányok mára felnőttek, Cristiana két gyermeket nevelt fel, Nicolót és Sofiát, a szőke asszony könyvírással és festészettel foglalkozik, húga, Diamante, bár fiatalabb korában kipróbálta a színészetet, ma lakberendezőként keresi a kenyerét.Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer két szép lányát, Cristianát és Diamantét.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*