Kiderült, hol halt meg Tompos Kátya! Már tudják, hogyan teltek utolsó napjai!

ompos Kátya május 31-én, pénteken hunyt el, és mostanra az is kiderült, hol érte a halál.

Az élni akarása valóban mindennél erősebb volt, úgy tudjuk, az állapota főleg élete utolsó két-három napjában fordult rosszra, akkor már sejthető volt, hogy bekövetkezik a legrosszabb.

Már nem Németországban, hanem egy hazai kórházban kezelték, ahol a hozzá közelállók is mellette lehettek, vagy legalább elbúcsúzhattak tőle – tudta meg a Blikk

Kátya kapaszkodott az életbe, nem csupán azért, mert egy igazi harcos volt, hanem közönsége, családja és szerelme miatt is – írja a lap.

Vajna Timinek küldött, egyik utolsó üzenete is tele van hálával és reménnyel: ide kattintva láthatod.

Kátyának rengetegen próbáltak segíteni. Köztük volt Várkonyi Andrea is, a férjével együtt. Kiderült, ők mennyi pénzt adtak a kezelésre: ide kattintva megtudhatod.

Kátya színésznőként és énekesnőként is ismert volt, legnagyobb slágerét szinte mindenki kívülről fújja: ide kattintva megnézheted, milyen gyönyörűen énekli.

Kollégája és egyben jó barátja, Básti Juli a férjével, a Centrál Színházat vezető Puskás Tamással el tudott Kátyától búcsúzni csütörtökön abban a magyarországi kórházban, ahol elhunyt.

“Tudtuk, hogy közel a vég, már nem volt magánál, alig kapott levegőt, morfiumot adtak neki, mert nagy fájdalmai voltak. Emberfeletti küzdelmet vívott az elmúlt öt évben. Orvos párja tudása segítette a harcban és rengeteg barátjának, ismerősének szeretete.

Igazi angyalka volt, akit mindenki szeretett. Elementáris ereje volt akármit csinált. Mindenkinek csodálatos, erős élményt adott, akár énekelt, akár játszott, vagy verset mondott, felejthetetlen volt. Visszahúzódó, de egyben huncut, jókedvű és humoros lány volt, igazi zseni. Soha nem fogjuk elfelejteni” – nyilatkozta Básti Juli.

Ebben a klipben Kátya még tele volt élettel és boldogsággal:

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*