Kiderült, hogyan telt Tompos Kátya utolsó 3 napja! Szívszorító, mi mindenen ment keresztül!

Nehezen tér magához abból a sokkból az ország, amit Tompos Kátya halála okozott. Az is csak néhány hete derült ki, hogy borzalmas betegséggel küzd.

Azonnal gyűjtést szerveztek számára, hogy megkaphasson egy drága kezelést, azt azonban senki nem gondolta, hogy hiába gyűlik össze a pénz a kezelésre, már nem tudják megmenteni az életét.

Bors úgy tudja, a színésznő megfázásos tünetekkel küzdött utolsó napjaiban, majd egyik pillanatról a másikra nagyon rosszul lett, komolyabb szervi problémák léptek fel nála.

Szerettei kórházba vitték és mindvégig mellette voltak, de testének tartalékait teljesen kimerítette a több évnyi küzdelem. Így alig három nap alatt feladta a harcot.

Nagyon gyorsan zajlottak tehát az események, 72 óra alatt teljesen legyengült a színésznő szervezete, ami így képtelen volt tovább folytatni a harcot a rettegett betegséggel.

Június 3-án, hétfő este aztán váratlanul egy új bejegyzés jelent meg Tompos Kátya Facebook oldalán. Ha tudni szeretnéd, milyen fontos dologról érkezett hír, ide kattintva láthatod.

Ha pedig kíváncsi vagy rá, mi volt a színésznő egyik utolsó üzenete, mindössze néhány nappal a halála előtt, ide kattintva megnézheted.

Itt az egyik legszebb dalát énekli, melynek címe: Kell egy álom. Reméljük, Kátya, hogy már szépeket álmodsz odafönt.

Nagyon fogsz hiányozni nekünk, idelent:

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*