Kettévágja a papírtörlő gurigát… hogy ez eddig hogy nem jutott eszünkbe!

A papírtörlő minden otthonban megtalálható. Sok háziasszony inkább használja a hagyományos kéztörlőt és a papírtörlő csak tartalékban van ott a polcon.

Hoztunk néhány nagyszerű ötletet, hogy mire használható fel a papírtörlő. Mostantól kezdve más véleményed lesz ezekről a termékekről. Itt az ideje, hogy megtanuld, mi mindenre fel lehet használni őket, nem csak arra amire tervezték.

Hogyan használjuk a papírtörlőt?

1. A gyógynövényeket csomagold bele a papírtörlőbe. Ha a hűtőszekrényben szeretnéd tárolni, akkor előtte itasd meg a növényt egy kis vízzel, majd csavard bele egy papírtörlőbe, majd tedd bele egy zacskóba, így hosszabb ideig biztosítva lesz a nedvesség.

p215

2. Ha zavar a leves tetején lévő zsírréteg, akkor helyezzél néhány réteg papírtörlőt egy szita aljára, majd szűrd át a levest. A folyadék tisztán és zsírmentesen fog átszűrődni.

3. Csavard bele a kenyeret egy papírtörlőbe, mielőtt hűtőszekrénybe teszed. Így a kenyér nem fog nedves lenni, amikor kiveszed.

4. A zsírkréta foltokat pillanatok alatt eltávolíthatod, ha egy papírtörlőt ráteszed a foltra és egy enyhén fűtött vasalóval rávasalod a papírtörlőt a foltos felületre.

5. Nem piszkolod össze a mikrót, ha a hús szeleteket előtte papírtörlővel becsomagolod.

p69

6. Ha nincsen kéznél egy kávé filter, akkor a papírtörlőt szűrőként is használhatod.

p74

7. Itasd le a nedvességet a húsról sütés előtt, így sokkal ropogósabb lesz.

8. Ha az olajos flakont körbecsavarod egy papírtörlővel, akkor nem lesz olajos a kezed, amik megfogod az üveget!

p94

9. A papírtörlőt középen vágd egy éles késsel. Egy tálba öntsél vizet és néhány csepp kókuszolajat, vagy ricinusolajat vagy olívaolaj is megfelel. Tehetsz bele egy kevés tisztítószert is. Áztasd meg a guriga felét ebben a keverékben.

p104

Távolítsd el a közepében lévő kartont, amikor meglágyult.

p118

Máris van nedves törlőd, amelyet hűvös helyen tárolva akár néhány hétre is elegendő. A papírtörlőt ha felhasználod egyéb célokra is, akkor enyhíteni fogja a családi költségvetést.

p124

Ültesd gyakorlatba ezeket az ötleteket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*