Katalin hercegnéről 1 perce jelentette be a Palota a lesújtó hírt:

A poklok poklán megy keresztül Katalin hercegné.

A rákos Katalin hercegné testileg-lelkileg nehezen viseli a kemoterápiát. És a végeláthatatlan családi háborút… de már nincs ereje a békítéshez.

Sajnos, a jelek arra mutatnak, hogy rosszabbodhatott Katalin hercegné állapota: a kemoterápia mellékhatásai teljesen megkeserítik az életét, rendszeresen hányinger gyötri, és nagyon sokat fogyott.

A hercegné a rosszulléteit próbálja titkolni a gyerekei előtt, és nem szeretné, ha ilyen állapotban látnák őt a kicsik.

– Senki sem akar nyomást gyakorolni Katalinra. Jelenleg az egyetlen dolog, ami számít, hogy jobban legyen, elég nagy megpróbáltatáson megy keresztül

– árulta el valaki a palota közvetlen környezetéből. Ezért még a legapróbb feladatoktól is megkímélik a hercegnét, akinek semmi más dolga nincs, mint hogy a gyógyulására koncentráljon.

Persze Katalin rosszabbodó állapota Vilmost is megviseli, aki szintén mindent elkövet, hogy a gyerekek a lehető legkevesebbet érzékeljék a család drámájából. A gyerekek ruháinak készítője szerint a hercegi pár most a poklok poklán megy keresztül.

Megszakad a szívem. Azt hiszem, a poklon mennek keresztül

– nyilatkozta Amaia Arrieta.

Mindenesetre Katalin mindent elkövet a gyógyulása érdekében, és a mostani időszakban mindenek fölé helyezi a mentális egészségét, és szeretne minden feszültséggel járó szituációt elkerülni. Így a legtöbb időt most a friss levegőn tölti, és a gyerekeivel kertészkedik.

– A legfontosabb dolog számára most az, hogy elkerüljön mindenféle szorongást, és csak a gyógyulással foglalkozzon. Amint az iskolában elkezdődik a nyári szünet, a család azonnal át fog költözni Sandringhambe

– árulta el a királyi forrás, aki hozzátette, hogy nagyon valószínű forgatókönyvnek tűnik, hogy a hercegné idén már nem jelenik meg semmiféle eseményen a nyilvánosság előtt.

Így Harrynek sincs semmi esélye a találkozóra a testvérével és Katalinnal. A rákbetegséggel küzdő Katalin számára ugyanis a Harry herceggel való találkozás lenne „az utolsó dolog, amire szüksége van” – ahogy a hercegi pár egyik barátja fogalmazott.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*