Jön a következő!Ambrus Attiláék gyarapodnak – rengetegen gratuláltak

Boltot nyitott a Viszkis: 

Ambrus Attila Új Fejezetet Nyit

Húsvéti hétvégén különleges esemény zajlott Szentendrén: Ambrus Attila, aki korábban bankrablóként vált ismertté, de mára megtalálta helyét a társadalomban, fazekasként nyitotta meg saját boltját. Büszkén mesélte, milyen nagy öröm számára, hogy vállalkozásának immár állandó helyszíne van a városban. [ ]

A börtönben kezdődött fazekas karrierje, és azóta is szenvedélyesen űzi ezt a mesterséget. Ambrus ma már családos emberként és vállalkozóként éli mindennapjait, feleségét és két gyermekét saját készítésű agyagedényeinek eladásából tartja el. Szorgalmas munkájával nemcsak a családját támogatja, hanem az ország számos pontján is megjelenik különböző vásárokban és piacokon, hogy bemutassa és értékesítse termékeit.

Március elején Ambrus fontos bejelentést tett: a webshop mellett fizikai boltot is nyit. Közösségi oldalán osztotta meg a hírt, ahol a nyitási akciókról és az üzlet egyedi díszítéséről is beszámolt. A bolt falát egy különleges festmény díszíti, amely Ambrus életútját örökíti meg, köszönetet mondva Kostyál Viktornak a műalkotásért.

A húsvéti nyitási hétvége után Ambrus lelkesen mesélt a tapasztalatokról. „Nagyon nagy volt az érdeklődés,” mondta, hozzátéve, hogy számos új termékkel és meglepetéssel készül a jövőben. Jelenleg a felesége segít a boltban, míg ő egy közelgő vásárra készül. Ambrus hétvégén tér vissza, hogy tovább dolgozzon az üzlet sikerén, amelyre rendkívül büszke.

Ambrus Attila története inspiráló példa arra, hogy az ember képes új életet kezdeni és pozitív változást hozni saját életébe, valamint a közösségbe.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*