Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 53 éves milliárdos új szerelmével– mutatjuk a szerelmeseket-👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi lánya, szívét egy 29 évvel idősebb milliárdosnak adta, aki korábban már felbukkant a hírességekről szóló cikkekben.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi otthonából mostanában inkább csak kevésbé vidám hírek kerültek elő, különösen a betegséggel küzdő és börtönbüntetését töltő énekes állapotával kapcsolatban.

Most azonban egy jó hír is érkezett: lánya, Galambos Boglárka és Csipak Péter milliárdos összehozta a sors. A kapcsolatuk különösen illeszkedik a képbe, mivel Boglárka mint divattervező, a gba Style márka alapítójaként tevékenykedik, míg Csipak Péter a budapesti Fashion Street egyik alapítójaként vált ismertté.

Blikk azt szúrta ki, hogy Csipak Péter március 8-án nem csak úgy általában a nőket köszöntötte, hanem egy hölgyet konkrétan: Galambos Boglárkát. Az üzletember a következőket írta:

„ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!”

Forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*