Hatalmas fordulat jöhet VV Fanni ügyében, senki nem gondolta, hogy itt találhatják meg

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. Az utolsó kamerák által rögzített képkockákon alélt állapotban volt látható, a későbbi gyanúsított, B. László karjaiban egy budapesti lakópark mélygarázsában. A férfi nyereségvágyból támadt a 24 éves nőre, akinek az eltűnéséhez és a feltételezett megöléséhez is köze volt. B. Lászlót a bíróság 2023 májusában ítélte másodfokon 20 év letöltendő börtönbüntetésre. VV Fanni holtteste azonban azóta sem került elő. Keresték őt a Dunában, épülő sorházak alapjaiban, rengeteg helyen, de sajnos sikertelenül. Hét év telt el az eltűnése óta, most pedig előkerült egy holttest, illetve annak maradványai, melyek új reménnyel kecsegtetik Fanni családját és a jogi képviselőjüket, Dr Lichy József ügyvédet, aki szívügyének tekinti, hogy „hazavihesse a lányt” a szülőknek.

„Emberi csontokat találtak Ajkán” – adta hírül május ötödikén a Veszprém Vármegyei Hírportál. A rendőrök lakossági bejelentésre mentek ki a csónakázó tóhoz, ahol emberi maradványokra bukkantak. Novozánszki Fanni szülei is felkapták a fejüket a hírre.

Mi is felkaptuk a fejünket hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek

– mondta Dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Abban az összefüggésben, hogy B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére.

– magyarázta az ügyvéd, majd így folytatta:

Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan kitérő, ami által Fanni holtteste végül nem a Dunába, hanem más helyszínre került eltűntetésre.

Dr. Lichy ezzel is tisztában van:

Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS azonosítás eredményét.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*