Hatalmas baleset az M5-ösön,teljes útzár,10 KILÓMÉTERES torlódás – mentőhelikopter a helyszínen

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. június 17. 16:27

Súlyos baleset történt korábban az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, Kiskunfélegyházánál.

[ ]

Hatalmas baleset az M5-ösön,teljes útzár, mentőhelikopter a helyszínen

Anonymous

~1 perc

Súlyos baleset történt az M5-ösön.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint egy autó és egy motor ütközött össze az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 113-as kilométerszelvénynél, Kiskunfélegyháza közelében.

A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók siettek a helyszínre, akik áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Több alsóbbrendű útszakaszt is lezártak, mert az áradások miatt járhatatlanná váltak. A Rába áradása miatt Veszprém vármegyében:– a Várkesző-Vönöck összekötő utat (8412-es jelű út) az út kezdetétől a 2-es km-ig,– a Páli-Kemenesszentpéter összekötő utat (8426-os jelű út) a 7-es és a 8-as km között.– és a Várkesző bekötő utat (84123-as jelű utat).Nógrád vármegyében:– az Őrhalmot az országhatárral összekötő utat (2209-es jelű út) az 1-es km-nél,– a Drégelypalánkot az országhatárral összekötő utat (2208-as jelű út) az 1-es és a 2-es km között.Győr-Moson-Sopron vármegyében a Rába áradása miatt lezárták:– a (8426-os jelű) Páli-Kemenesszentpéter összekötő utat az 5-ös és  a 7-es km között,– a Bősárkány-Barbacs-Bodonhely összekötő utat (8511-es jelű), a 19-es és 20-as km-ek között.Az áradások miatt  Paks és Géderlak között szünetel a kompátkelés.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*