Ennek a 3 csillagjegynek az egész élete megváltozik júliusban. Te köztük vagy?

Felejthetetlen lesz ez a hónap számotokra!

KOS-Júliusban, a nyár legszebb hónapjában jelentős mértékben megnő a személyes kapcsolatok iránit igénye. A szinglik számára kiváló időszak ez a lelki társuk megtalálására. Ebben a periódusban a csillagok állása nagyon kedvező lesz az ön számára az új kapcsolatok kialakításához. A tartós kapcsolatban élő Kosok párkapcsolatát a tökéletes harmónia fogja jellemezni. [ ]

Legyen óvatos a barátai körében, mert egy áruló rejtőzik közöttük. Vele egyedül kell valahogy dűlőre jutnia. Értess meg vele, hogy egyáltalán nem jó ötlet rosszindulatú viccek tárgyává tennie önt.

Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai.

Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokbanban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

BIKA-A Július szintén intellektuális szempontból lesz fontos. A sikertelen szituációkat általában személyes kudarcként éli meg, de ebben a hónapban megvilágosodik ön előtt, hogy ennek nem feltétlenül kell minden esetben így történnie. Ennek köszönhetően a Bika jegy szülöttei végül sikeresen megküzdenek a nehézségekkel, rendezik a nézeteltéréseiket a körülöttük élőkkel, majd nyugodtan élvezhetik a békés légkört a családtagjaik körében, és a harmónia meghitt pillanatait az ellenkező nem képviselőinek társaságában.

Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat.

Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie. [ ]

Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

IKREK-Minden problémát meg lehet oldani békés, érett módon megbeszélve azokat, még akkor is ha némi kompromisszum szükséges ehhez. A május különösen fontos hónap lesz az Ikrek számára. Természetesen a jelentkező problémák rendezéséhez mindkét fél nyitottsága és kompromisszumkészsége szükséges lesz, ellenkező esetben nem működik a dolog. Gondolja át, hogy hogyan kellene viselkednie az ilyen szituációkban ahhoz, hogy később nem bánja meg a korábbi szavait, tetteit.

Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok – még ha kegyes hazugságok is – általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*