Elképesztően egyszerű volt a feladvány, mégis 4 milliót bukott a Szerencsekerék játékosa

Én abszolút nem a pénz embere vagyok, nem kell mindig a pénzre hajtani – mondta az asszony. Valaki azért a családban biztos örült volna a közel 4 millió forintnak, ami 20 másodperc alatt elúszott.

Mint írtuk, nemrég egész Amerikát napokig lázban tartotta a Szerencsekerék egyik adása: vajon tényleg a helyes megfejtést mondta a játékos, amivel 14 millió forintot nyerhetett volna? Itthon pedig Szekeres Adrienn bukott 4 milliót, pedig könnyű volt a feladvány.

A TV2 vetélkedőjében a február 22-i adásban szintén könnyen lehetett volna nyerni közel 4  milliót, a megoldást már a KFT együttes is megénekelte vagy 30-35 évvel ezelőtt. Ezt kellett megfejteni:

Valószínűleg sokan azonnal rávágják a helyes választ, de a fináléba jutott versenyző hiába próbálkozott, hibázott.

„Ezt nem hiszem el! Dermedten álltam és néztem, azt hittem az első pillanatban, hogy két másodperc alatt túl vagyunk ezen! Te is borzasztóan dühös leszel!” – sopánkodott Kasza Tibi műsorvezető, de a játékos nem tűnt nagyon levertnek. „Én abszolút nem a pénz embere vagyok. Nem kell mindig a pénzre hajtani” – mondta az asszony, aki 3 millió 725 ezer forintot hagyott benn. A megoldásért lapozzon!

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*