Döbbenetes dolgot árult el Hajdú Péter, elmondta, miért csalta meg a partnerét

Az ország kedvenc pszichiátere vendégeskedett legutóbb Hajdú Péternél. Dr. Csernus Imre a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendége volt, ahol amellett, hogy magáról mesélt, Hajdút is kifaggatta a megcsalásról – szúrta ki a Bors.

A műsorvezető, Hajdú Péter, elárulta, hogy a kísértésekkel szembeni ellenállás hiánya vezetett hűtlenségéhez. Elmondása szerint a hiúság és az, hogy valaki vágyik rá, különösen akkor vonzotta, ha éppen nem volt szerelmes.

Dr. Csernus Imre, a vendég, nem hagyta szó nélkül ezt a magyarázatot, és tovább firtatta a témát, megkérdezve, miért nem tárgyalta meg ezeket a kérdéseket korábbi partnereivel.

Hajdú Péter bevallotta, hogy a kényelem és a megszokott kapcsolat fenntartása volt a fő motivációja, nem pedig az új utak keresése.

A pszichiáter kiemelte, hogy sok férfi számára a felnőtté válás egyik kulcsa az anyától való leválás.

Ha ez nem történik meg, a kapcsolatokban gyakran domináns partnert választanak, ami idővel elégtelenné válhat.

Hajdú Péter hozzátette, hogy a hűtlenség nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem kívánja a partnerét, hanem inkább a hiúságának és a szexuális vonzerőnek engedett, amikor másokkal is kapcsolatba került. A házigazda végül elismerte, hogy a szexuális kalandok ideiglenes örömöt jelentenek számára.

Bors

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*