Csak ámulunk! Mikes Anna megmutatta új szerelmét – Elképesztően összeillenek…Fotó

Túlzás nélkül az egész ország azt találgatja, hogy mi is zajlik most pontosan Mikes Anna és Krausz Gábor között. Ameddig Tóth Gabi és új szerelme Papp Máté Bence szinte naponta jelentkeznek közös tartalommal, addig a sztárséf meseszép barátnőjének háza tájékán nagyon nagy a csend. Az Ázsia Expresszbe való indulásuk előtt még közös otthonukból posztoltak, izgatottan készülődtek, azóta azonban igen keveset mutatkoztak együtt. Krausz Gábor korábban feltöltött egy kézen fogva sétálós képen Annával, majd mindketten mutattak egy videót, ahol a kis Hannaróza Annával táncol a színpadon. Majd Gábor egy medencéből jelentkezett be, szintén kislánya társaságában. Mikes Annának most kezdődik a nyári szünet, azonban gőzerővel készül a Lady Latin elnevezésű nyári workshopjára, Krausz Gábor pedig ismét a foci világába vetette bele magát.

Cimborájával, Csutival szerveztek egy nyereményjátékot, melyben a Groupama Arénába vásárolt első 8000 bérlettulajdonos igen értékes dolgokkal gazdagodhat. Anna eközben gyártotta a videóit, láthatóan élvezve a nyarat, de úgy tűnik, hogy a reklámfelkérések őt sem kerülik el. Egy autókat forgalmazó cég egy Hyundai Konával lepte meg a táncosnőt, hogy márkanagykövetként népszerűsítse az autót. Anna már birtokba is vette a járművet: segt neki, hogy mozgásban maradjon és egy dolgot is megígért a követőinek, ebben a kocsiban is hangosan fogja hallgatni a zenét. Az ajándékról beszámoló posztja alatt aztán váratlan komment jelent meg: Krausz Gábor üzent neki, ám eddig erre a kommentre Annától nem érkezett válasz. A séf szerelmes arcokat és lángjeleket tett, amin egyáltalán nem csodálkozunk. Anna mintha napról napra jobb formában lenne, sugárzó szépségű ezeken a képeken is. A szakításról felröppenő pletykákra még egyik fél sem reagált, az mindenesetre furcsa, hogy korábban Anna hagyott Gábornak egy hasonlóan érzelmes kommentet, ám választ nem kapott rá.

Anna új autójáról itt tudod megnézni a képeket, tátva marad majd a szád, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében a táncosnő:

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*