Brutális tömeg, elvesztették az emberek a fejüket, egymást taposták a vásárlók Budapesten, a ma nyílt új multi bejáratánál – Elképesztő árak…Videó

Óriási tömeg gyűlt össze az első magyarországi Primark nyitásakor, több százan szerettek volna bejutni elsőként az olcsó árairól ismert üzletbe.

Mint ahogy arról beszámoltunk, ma nyitott meg a magyarországi első Primark üzlete, a hétfői sajtóbejáráson a Pénzcentrum is részt vett. Már akkor sok vásárlót el kellett küldeni, mától viszont bárki bejuthat. Ezért óriási sor alakult ki a bolt előtt, több százan gyűltek össze a TikTok videó alapján, amit egy vásárló készített.

@pallnikolettaoriflame Primárk Nyitás az Arénába! Like ha te is itt vagy de akkor is ha nem!🤭😎 #primark #nyitás #new #arena #izgi #várakozás ♬ eredeti hang – Páll Nikoletta Oriflame💫

Az Aréna Mallban található üzlet 3100 négyzetméter, és nagyjából 180 alkalmazottal indult el. Összesen 22 próbafülkét alakítottak ki, és 18 pénztárat. Aki nem szeretne ott tülekedni, de kíváncsi az árakra, az az alábbi galériából tájékozódhat.

Forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*