Balatoni büfés:Szegénység? Milyen szegénység? Két kézzel szórják a pénzt a magyar nyugdíjasok a nyaralásokon, ERRE KÖLTENEK több tízezreket:

Balatoni Nyár: Egy Büfés Szemszögéből

Helló mindenki, itt a Balaton partjáról jelentkezem, mint egy büfés, aki napi szinten találkozik a nyaralókkal. Tudom, hogy a nyugdíjasainknak nehéz időszakon kellett átvészelniük, az áremelkedések miatt nem volt könnyű dolguk. Azonban az idei balatoni szezon alapján azt kell mondanom, hogy a helyzet nem olyan szomorú, mint amilyennek gondolnánk. [ ]

Rengeteg idős látogató fordul meg a Balaton partján és a büfémben. Anonim felmérésből kiderült, hogy sok pénzt költenek ételre. „A nyugdíjasok reggel is lent reggeliznek, kávéra, lángosra, palacsintára több ezreket költenek. Ebédre hekket, menüket választanak, amivel nem is lenne probléma, de ezek napi szinten 20 ezer feletti költésnek számítanak csak ételre.”

Régebben az volt a divat, hogy a nyaralók maguk sütöttek húst a szálláson, vagy szendvicseket hoztak magukkal. Mostanra viszont ez már nem jellemző. Azt látom, hogy a nyugdíjkompenzációknak köszönhetően az idősebbek nemcsak pihenni tudnak eljönni, hanem megengedhetik maguknak a minőségi nyaralást is.

Tehát ha a Balaton partján jársz, ne lepődj meg, ha az idősebb generációt látod élvezni a nyarat, finom ételekkel és jó hangulatban. A nyugdíjasok újra felfedezik a balatoni élet szépségeit, és mi büfések örömmel látjuk őket vendégül. Így tovább, nyugdíjasok, élvezzétek a nyarat!

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*