A Palota kiadta az újabb hírt: Katalin hercegné életéről van szó! Most jött a friss hír!

Katalin hercegné a rákdiagnózisa nyilvánosságra hozatala után hosszú időre visszavonult, de az elmúlt hetekben néhány eseményen mégis megjelent. Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen felépült volna. A walesi hercegné továbbra sem látja el a legtöbb királyi feladatát, de most kiderült, mi lehet a következő rendezvény, ahol feltűnhet.

Katalin hercegné a betegsége bejelentése óta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, és ideiglenesen lemondott a legfőbb feladatainak ellátásáról.

Néha egy-egy élelmiszerüzletben kiszúrják őt a rajongói, de többnyire visszavonultan lábadozik, és a rákkezeléséről sem árult el részleteket.

Annak ellenére, hogy pár hete a Trooping the Colour parádén még megjelent, az ascoti derbin már nem vett részt, így senki sem lehet biztos benne, hogy mennyire stabil a hercegné állapota.

Vilmos herceg kedvese korábban több ügy mellett is kiállt, és számos márkával működött együtt, többek között a híres wimbledoni tenisztorna védnöke is egyben. Ezt a tisztséget Kent hercegétől vette át néhány éve, aki több mint harminc éven át látta el a posztot, és jutalmazott olyan teniszlegendákat, mint Steffi Graf.

Mivel Katalin komolyan veszi ezt a feladatot, korábban gyakran megnézett egy-egy meccset a kéthetes torna ideje alatt.

A döntőkön pedig mindig megjelent, hiszen nem csak imádja a teniszt, de az ő dolga átadni a győzteseknek járó trófeákat is.

Katalin hercegné ott lehet a tornán. Erre az alkalomra minden évben a torna utolsó két napján, vagyis jövő hét szombaton és vasárnap kerül sor, és

egyelőre úgy néz ki, hogy Katalin is vállalja a részvételt, és személyesen jutalmazza a nyerteseket.

A wimbledoni teniszklub elnöke, Debbie Jevans nyilatkozott arról, hogy a díjátadóra nincs is más jelöltjük jelen pillanatban, így számítanak Katalinra.

„Reméljük, hogy a walesi hercegné átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de az ő egészsége és gyógyulása a legfontosabb. A rugalmasságot biztosítjuk neki (…) Nem tudom, ki adná át a trófeákat alternatívaként” – idézte szavait a The Sun.

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*