„A hír igaz” – mondta Bodrogi Gyula párja.. Most jött a borzalmas hír Bodrogi Gyuláról

Bodrogi Gyula, a legendás magyar színész, már érezhető javulást tapasztal az állapotában, miután tíz nappal ezelőtt sérült meg a Nemzeti Színházban. Bodrogi a Színházak Éjszakáján való részvétele során szenvedett balesetet, amikor leesett a színház lépcsőjén.

Az esés következtében a bal karjában csontrepedés keletkezett, ami miatt kezét fel kellett kötni. A balesetet követően Bodrogi Gyula részletes orvosi vizsgálaton esett át, és mostanra úgy érzi, hogy állapota fokozatosan javul. A kötést ma már leveszik róla, és könnyebb, egészségügyi kötést tesznek fel helyette. A színész elmondta, hogy a fájdalom teljesen megszűnt, és bár még vár rá némi gyógytorna, örömmel jelentette be, hogy a bal karjáról most már lekerül a kötés. Bodrogi Gyula, aki hamarosan betölti 90. életévét, a jövőben is szívesen látná magát a színpadon.

Arról beszélt, hogy addig szeretne élni és színpadon maradni, amíg csak lehetséges. Úgy véli, hogy egy színész feladata az, hogy a színpadon szórakoztassa és kápráztassa a közönséget, és reményei szerint a Jóisten is a színpadról fogja majd magához szólítani. Bodrogi Gyula sérülése miatt előfordultak aggodalmak a rajongók körében, azonban mostanra nyugodtabbak lehetnek, hiszen a színész állapota folyamatosan javul, és úgy tűnik, hogy hamarosan újra láthatják majd kedvencüket a színpadon.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*