„A harcos megpihen” – meghalt Sajtos Katalin,45 éves volt

Súlyos betegség után elhunyt a csíkszeredai Sportklub női jégkorongozója, Sajtos Katalin, becenevén Kasky. „A rá mindig jellemző törhetetlen kitartással küzdött a végsőkig, de a harcosunk most megpihen” – így búcsúzott játékosától a Sportklub  Női Jégkorongcsapat Facebook-bejegyzésében

„A harcos megpihen. A rá mindig jellemző törhetetlen kitartással küzdött a végsőkig, de a harcosunk most megpihen. Az a végtelen, feltétel nélküli szeretet, jóság és öröm, amit tőle kaptunk mindvégig, nagyon fog hiányozni. Pótolhatatlan!  Mindörökké szeretni fogunk szüntelenül és töretlenül, szívünkben mindig élni fogsz.

Nyugodj békében, drága Kasky” – áll a Sportklub Csíkszereda Női Jégkorongcsapat Facebook-bejegyzésében.

Sajtos Katalin sokszoros válogatott és többszörös országos bajnok sportoló súlyos betegséggel küzdött. Megsegítésére márciusban adománygyűjtést indítottak barátai és a Csíkszeredai Sportklub szurkolói egyesületei, mivel a gyógykezelése anyagilag nagy kihívást jelentett.

Sándor Ibolya, Sajtos Katalin egykori csapattársa és jó barátja a Hargita Népé-nek elmondta: Kasky 1979 márciusában született Csíkszeredában, és több mint húsz évig volt SC Csíkszereda Women’s Ice Hockey Team játékosa.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*