EZ vérlázító! Nem hiszed el, mennyit kér Majka egy 90 perces fellépésért! Le vagyunk döbbenve… – Ezért Te mennyit dolgozol?

Kiszivárogtatták a magyar sztárok gázsiját, írja a Bors. A lap információi szerint vannak, akik pár százezerért, míg mások milliókért vállalnak el egy koncertet. Majka díja is kikerült az internetre: Majka hárommillió forintot kér egy másfél órás koncertért. Meg is indokolta miért:

– A rajongóinknak soha nem lesz sok a gázsink, aki csak fikázni tud, az a fél fizetésemet is sokallná. Szerintük nem munka, amit csinálunk, nekik felesleges elmagyarázni, mi mennyibe kerül. Mi 18 fős stábbal, három teherautóval és két személykocsival járjuk az országot. A piacról élünk, ha ennyi pénzért megvesznek minket, ennyi az árunk.

A fikázóknak azt üzenem, egyszer alkossanak maradandót, és akkor magas gá­zsit kérhetnek a megrendelőktől. Egyébként tőlünk nyugatra egy hasonló kaliberű zenekar ennek a sokszorosát kéri el, Amerikáról nem is beszélve, de azok más piacok. Mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk – magyarázta a lapnak Majka.

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*