60 évig éltek boldog házasságban. A feleség halála után férje egy papírfecnit talál a pénztárcájában, az asszony kézírásával:

Jimmy és Billie Breland, az egyetemi tanár és a tanárnő házassága hat évtizeden át harmonikus, és boldog volt. A két hasonló gondolkodású és egymást nagyon szerető ember támogatta és segítette egymást hosszú életük során.

A lányuk beszámolója szerint a szülei mindig mindenhová kézen fogva mentek. Ezen a régi képen is fogják egymás kezét:

Öt évvel ezelőtt az asszony egészsége sajnos erősen megromlott, és 84 éves korában elhunyt. Férje lába alól teljesen kicsúszott a talaj, hat évtized után vesztette el szerelmét, és élete párját.
Pár nap múlva azonban egy papírdarabot talált a felesége pénztárcájában, az asszony kézírásával. Először azt gondolta, hogy egy bevásárlólista, azonban amikor a jól ismert és szeretett betűkkel teleírt papírt alaposan szemügyre vette, meglátta, hogy ez egy neki szóló levél.“Kérlek, ne sírj, amiért én meghaltam. Inkább mosolyogj, amiért éltem! Jól tudod, hogy jó helyen vagyok. És azt is, hogy nemsokára újra találkozunk. Viszont látásra ott!”

Csodálatos gondolatok, igaz? Még élete utolsó napjaiban is arra gondolt, hogy hogyan segíthetne élete szerelmének, megkönnyíteni azt az időszakot, amikor ő már nem lesz

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is elolvashassák!

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*