30 évvel idősebb milliárdossal jár Galambos Lajos lánya. Nem fogja elhinni ki ő! ÍME

Milliárdos üzletembert szeret Galambos Lajos nagylánya. Információink szerint a 23 éves Boglárka néhány hónapja alkot egy párt a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel, akivel egy közös munka során ismerkedtek meg. A divattervezőnek tanuló fiatal lányt a tenyerén hordozza szerelme, aki korábban hosszú évekig Horváth Éva párja volt.

Péter a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót Bogiról, akit nőnap alkalmából egy hatalmas rózsacsokorral köszöntött. A képhez a következő sorokat írta: „Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!”

Információink szerint mindez nem véletlen, az 53 éves üzletember ugyanis néhány hónapja egy párt alkot a jelenleg a börtönbüntetését töltő Galambos Lajos egy szem lányával. Csipak barátnője korábban egy korcsolyázó hölgy volt, ám annak a szerelemnek még tavaly vége szakadt, ezután lépett az életébe Boglárka.

– Egy közös munka során ismerkedtek meg, Bogi ugyanis divattervezőnek készül, nemrég indította el a saját ruhamárkáját, és Péter is foglalkozik divattal. Hamar elvarázsolta Bogi szépsége, intelligenciája, határozottsága és céltudatossága. Azt mondja, sokkal érettebb a koránál, számára ő a nagybetűs nő. Nagyon boldogok együtt, Péter a tenyerén hordozza kedvesét, és az üzleti tapasztalatával is szívesen segíti vagy ad tanácsot, ha szüksége van rá – mesélte lapunknak egy közeli ismerősük. Kerestük a témában a párt is, ám eddig egyikőjüket sem sikerült elérnünk.


Csipaknak egyébként nem Galambos Boglárka az egyetlen ismert párja, a 2000-es évek elején hét évig volt Horváth Éva kedvese is. Korábban volt nős, de elvált, és van egy 33 éves fia, Pepe, akit ötéves korától kezdve egyedül nevelt. Erről korábban maga az üzletember mesélt a Blikknek.

– Úgy gondoltuk, hogy nálam biztosabb jövőt tudunk biztosítani Pepének, mint ha az édesanyjával marad, de nagyon nehéz volt elfogadni, hogy az a család nincs többé. Azokban a nehéz időkben rengeteg segítséget kaptam az édesanyámtól és a nevelőapámtól. Nélkülük nem sikerült volna a két feladatot megoldanom. De nemcsak a magánélete, hanem a sikerei vagy éppen a zűrös ügyei miatt is ismerősen csenghet sokak számára a neve. Péter ugyanis hazánk egyik legbefolyásosabb üzletembere. Befektetőként és ingatlanfejlesztőként számtalan nagyszabású városfejlesztés fűződik Budapesten a nevéhez, többek között a Fashion Street is, ugyanis a divatiparban is érdekelt.

Előfordult, hogy a hatóságokkal is meggyűlt a baja. Bő egy évtizede vágott bele a Hármashatár-hegy erdejében az 1800 négyzetméteres villája építésébe, amelynek hatállásos garázsa belelógott a természetvédelmi területbe. Ezért a fákat több száz négyzetméteren kivágták. A helyreállítást Csipak nem végezte el, s be sem költözött, a cégét felszámolták, a vállalkozót és a kerületi építési iroda akkori vezetőjét elítélték. Végül 2016-ban egy angol cég vette meg 225 millió forintért a villát, ami azóta is áll.


Három éve le kellett volna bontani a Csipak-villát, ám ma is áll / Fotó: Czerkl Gábor

Blikk.hu

Forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*