3 lapos szerelmi jóslat cigánykártyából a hétvégére!

3 lapos szerelmi jóslat cigánykártyából a hétvégére!

 A mai kártyavetés során a Látogatás, a Szerelmes nő és a Váratlan öröm nevű lapok jöttek ki. Ezeknek a kártyalapoknak az üzenetét és tanácsait szeretném megosztani veletek. [ ]

A Látogatás lapja először is arra figyelmeztet benneteket, hogy figyeljétek meg a szerelmi jeleket és az üzeneteket, amik mostanában megjelennek az életetekben. Lehet, hogy valaki vagy valami váratlanul felbukkan az életetekben, és fontos üzenetet hoz számotokra. 

Legyetek nyitottak az új lehetőségekre és lépjetek bizalommal az ismeretlen felé!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

A Szerelmes nő lapja pedig arra biztat titeket, hogy engedjétek el a múltat és nyissátok meg a szíveteket a szeretet és az érzelmek előtt. 

Ha már hosszú ideje vártok a szerelemre vagy éppen egy kapcsolatban vagytok, de valami hiányzik belőle, akkor most az az idő, hogy a szívünkre hallgassunk és bátorságot merítsünk magunkból. 

Bízzunk abban, hogy a szeretet minden akadályt legyőz!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Végül pedig a Váratlan öröm lapja pedig mindenkit arra buzdít, hogy nyissuk meg szívünket és lelkünket a feltétel nélküli boldogság és öröm felé. Néha az élet váratlan meglepetéseket tartogat számunkra, és olyan pillanatokat, amiket soha nem feledünk el. Hagyjuk, hogy az öröm betöltse a szívünket és bármi történik is, tartsunk ki mellette! Járj nyitott szemmel és észre fogod venni a váratlan meglepetést az életedben, ami örömmel tölt el majd!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

A spirituális utam során rengeteg nehézséggel és kihívással találkoztam már, de mindig megtanultam, hogy nem szabad feladni a reményt. A hit és a bizalom az univerzum erejében mindig segített átvészelni a legnehezebb időszakokat is.

Mint tapasztalt jósnő, hiszek abban, hogy a csodák léteznek és mindig mellettünk vannak, csak meg kell tanulnunk észrevenni és befogadni őket. A mennyei segítőink mindig figyelnek ránk és segítenek az életünk minden területén, ha nyitottak vagyunk az energiájukra és segítségükre.

Fontos, hogy mindig hittel és bizalommal közelítsünk az élethez, hiszen ezek az erők segítenek bennünket abban, hogy átlépjünk minden párkapcsolati akadályt és nehézséget. Amikor elbizonytalanodunk vagy elveszítjük a reményt, érdemes szem előtt tartani, hogy minden történésnek van egy értelme és minden helyzetből tanulhatunk valamit. [ ]

Az életünk során számtalan csodás pillanatot élhetünk át, ha csak hajlandóak vagyunk megnyitni a szívünket és befogadni az univerzum ajándékait. Ilyen lehet például egy ikerláng szerelem is! A szeretet és a hittel hajtott lélek mindig talál utat a fény felé, és soha nem szabad feladni a küzdelmet, hiszen a siker mindig a kitartó és hittel megtelt léleké lesz!

Légy hát nyitott és fogadd be az élet minden ajándékát, mert a csodák a legváratlanabb pillanatokban történnek meg. Bízz az intuíciódban és hagyd, hogy az univerzum vezessen az utadon, hiszen a mennyei segítőink mindig veled vannak és segítenek az élet minden területén.

Ne add fel a reményt és hidd el, hogy a csodák még mindig léteznek és a világ tele van meglepetésekkel és ajándékokkal. Higgy, bízz és hagyd, hogy az univerzum irányítsa az életedet, hiszen csak így találhatod meg az igazi boldogságot és békét a szívedben!

Remélem, hogy a mai bejegyzésem segítséget nyújtott nektek a szerelmi életetekben való eligazodásban és önmagatok felé való nyitással kapcsolatban. Mindig emlékezzetek rá, hogy a kártyalapok üzenetei mindig a legjobbat hozzák ki belőlünk, és segítenek eligazodni az életünkben. Legyetek hűek saját magatokhoz és mindig bízzatok a szeretet erejében! Az alázat és a szeretet mindig vezérel az olvasás során, és mindig arra törekszem, hogy a legjobb tanácsokat és útmutatást adjam azoknak, akik hozzám fordulnak.

Áldás!

Szeretettel:

Loretta Jósnő

 www.josloretta.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*