13 évvel ezelőtti felvétel látott napvilágot Tompos Kátyáról: „Tudom, hogy meg akarsz nyugtatni, de én tuti, hogy beteg vagyok…”

Megrázó a történtek fényében.

Egy egész ország gyászolja Tompos Kátyát, aki hosszan tartó betegség után, múlt péntek hajnalban hunyt el.

„Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő békésen távozott családja körében” – tette közzé a szomorú hírt Tompos Kátya menedzsmentje péntek reggel a Facebookon.

Kátya sokoldalú tehetség volt, rengetegen megemlékeztek róla az elmúlt napokban. Nagyon sok darabban játszott: prózai, zenés, drámai és humoros darabokban egyaránt megállta a helyét, sőt ha kellett, improvizált. A rögtönzések műsorában is megcsillogtathatta a tudását, ugyanis 2010-ben ő is feltűnt a Novák Péter vezette Beugróban. Köztudott, hogy Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter és Szabó Győző az improvizációs műsorral új műfajt teremtett a televíziózás világában itthon, ebbe kóstolhatott bele Kátya is egy adás erejéig vendégszereplőként – írja a Blikk.

Most egy 14 évvel ezelőtti felvétel került elő a zsebszöveg nevezetű játékról, amiben Rudolf Péterrel ketten voltak láthatóak. A sors kegyetlen fintora, hogy pont egy hipochonder beteget alakított a gyönyörű színésznő. Bár a Beugró célja a szórakoztatás volt, most Kátya halála után mégis kettős érzések támadhatnak a videó megtekintése közben. A színésznő szájából az alábbi mondat is elhangzott:

Tudom, hogy meg akarsz nyugtatni, de én tuti, hogy beteg vagyok, hidd már el! – próbálta a jelenetben győzködni a társát arról, hogy nincs jól.

A videót itt tudod megtekinteni.

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*