1 perce érkezett!Hiába küzdöttek órákig a mentősök, meghalt a bajtársuk.. Még a legkeményebb mentősök is sírtak, mikor megtudták, hogy ki halt meg

Hiába próbálták megmenteni kollégájuk életét, nem jártak sikerrel

Szomorú veszteség érte az Országos Mentőszolgálatot a napokban, amikor egyik kollégájuk, Ördög János, munkába menet rosszul lett a volán mögött, lesodródott az útról és balesetet szenvedett. Bajtársai azonnal a helyszínre siettek, hogy megpróbálják megmenteni az életét, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták visszahozni.

TRAGIKUS HIRTELENSÉGGEL ELHUNYT ÖRDÖG JÁNOS BAJTÁRSUNK

Ördög János bajtársunk 1971.07.03-án született Jászberényben, az Országos Mentőszolgálat bajtársai közösségéhez 2003-ban csatlakozott gépkocsivezetőként a Jászberényi Mentőállomáson. Azóta számtalan rászorulónak segített és százak köszönhetik neki életüket. Bajtársai az első pillanattól szerették és tisztelték Jánost, aki gyorsan a mentőállomás egyik központi figurájává vált. Az odaadó, mindig mosolygó és precíz életmentő egész lényéből áradt a jókedv és a segítőkészség, munkában és a magánéletben is mindenki számíthatott rá. Hivatástudata és kimagasló szakmai teljesítménye példát mutatott fiatalabb bajtársainak, ennek elismeréséül több dicséretben is részesült az évek során. Június 15-én, munkába tartva rosszul lett és lesodródott az útról. Perceken belül helyszínre érkező bajtársai hosszasan küzdöttek János életéért, de a jólelkű életmentőt minden próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni. Hiánya felbecsülhetetlen.

Őszinte részvétünk a családnak és Bajtársainknak!

forrás

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*